12:05, 10 Maj 2019

Portland Trail Blazers ka fituar ndaj Denver Nuggets me reuzltat 119-108 për ta barazuar në 3-3 serinë cerekfinale të Playoff-it në NBA.

Damian Lillard me 32 pikë dhe C.J. McCollum me 30 pikë ishin më meritorët për triumnfin e vendësve mbrëmë.

Në anën tjetër, te Nuggets edhe njëherë u shqua qendra e tyre, Nikola Jokic, i cili shënoi 29 pikë e 12 kërcime

Tani nevojitet ndeshja e shtatë dhe finale e serisë e cila zhvillohet në Denver – për ta nxjerrë finalistin e Konferencës Perëndimore.

Konkurs Pune

Lexo më shumë