10:00, 18 Shtator 2019

Në skorien e mëposhtme të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku, do të kuptoni më shumë për sfidat me të cilat përballen fermerët vendorë.

Ora – Politikat bujqësore dhe prodhimet vendore – Klan Kosova

Ora – Politikat bujqësore dhe prodhimet vendore – Klan Kosova Në ketë material të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku do të kuptoni më shumë për sfidat me të cilat përballen fermerët vendor

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 17 septembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë