12:04, 9 Gusht 2019

Humanisti kosovar,Halili Kastrati, mbrëmë e ka martuar djalin, ku në dasmë ka pasur shumë të ftuar, e që në mesin e tyre ka pasur edhe politikanë.

Martesa e djalit të tij Firdeus, ishte shkak që i mblodhi disa prej emrave të njohur të politikës sonë.

Në një tavolinë së bashku ishin të ulur Kadri Veseli, Behgjet Pacolli, Sami Lushtaku, Bekim Jashari dhe Fatmir Matoshi.

/metro

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë