Policia e Kosovës: Vazhdon ruajtja e rendit dhe sigurisë publike

Policia e Kosovës: Vazhdon ruajtja e rendit dhe sigurisë publike

NULL NULL
2 months më parë

Zyrtarët e Policisë së Kosovës janë duke vazhduar ruajtjen e rendit dhe sigurisë publike si dhe parandalimi dhe luftimi i pandemisë COVID-19.

Policia e Kosovës me anë të një postimi në rrjetin ka shkruar se “Policia e Kosovës me zyrtarët e saj, në bashkëpunim edhe me inspektorët e AUV, në të gjitha rajonet e Kosovës po punojnë me përkushtim që edhe pas kufizimit të qarkullimit, të zbatohen vendimet e marra nga autoritete shtetërore në mënyrë që menaxhimi i masave dhe kufizimeve të jetë sa më efikas, në interes të shëndetit publik”, transmeton Klan Kosova.