15:28, 10 Korrik 2019

Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani dhe sekretari Shasivar Haxhijaj, kanë takuar Ministrin e Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa.

Në këtë takim janë diskutuar një sërë çështjesh.

Nga ky takim u bë e ditur se Policia e Kosovës planifikon të bëhet me federata dhe klube sportive.

Hasani dhe Haxhijaj i drejtuan kreut të MPB-së disa kërkesa në lidhje me punësimin e trajnerëve dhe sportistëve elitarë në PK.

Të dy palët u zotuan për rritjen e bashkëpunimit mes vete, duke planifikuar edhe aktivitete të përbashkëta.

Konkurs Pune

Lexo më shumë