Policët civilë kujdesen për identifikimin dhe ndëshkimin e shoferëve që përdorin telefonin (VIDEO)

Policët civilë kujdesen për identifikimin dhe ndëshkimin e shoferëve që përdorin telefonin (VIDEO)

NULL NULL
4 weeks më parë

Policia e Kosovës ka angazhuar zyrtarë të saj edhe në rroba civile.

Kjo do të shërbejë për të identifikuar dhe parandaluar vozitësit që përdorin telefonin gjatë ngasjes së veturës.

Përveç kësaj civilët do të ndëshkojnë këta shoferë.