Plagosen dy persona në Shtërpcë, njëri 11, tjetri 31-vjeçar

Pasdite ka ndodhur një plagosje e dyfishtë në fshatin Drajkovc të Shtërpcës. Bëhet fjalë për një 11 dhe një 31-vjeçar që janë plagosur nga arma e zjarrit nga një automjet që ishte një lëvizje. “Dy të lënduarit për ndihmë mjekësore janë dërguar në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Shtërpcë dhe pas marrjes së ndihmës së … Continue reading Plagosen dy persona në Shtërpcë, njëri 11, tjetri 31-vjeçar