8:46, 24 Korrik 2020

Kjo e premte ishte menduar si dita e hapjes së Lojërave Olimpike në Tokio 2020.

Tani ato janë planifikuar si Tokio 2021, por nuk është aspak e qartë nëse do të jenë në gjendje të mbahen edhe atëherë.

Edhe nëse Lojërat ndodhin, disa atletë do të jenë shumë të vjetër, të rraskapitur ose të lodhur shumë financiarisht për të pritur një vit tjetër.

E vetmja herë që Lojërat Olimpike janë anuluar plotësisht më parë, është për shkak të Luftës së Dytë Botërore dhe se lojërat ishin – në vitin 1940 në Tokio,raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë