0:01, 2 Qershor 2020

Videoja e mëposhtme me intervistat e realizuara nga gazetarja jonë, Mejreme Gashi, ju sjellë detaje rreth pikëkalimit kufitar Vërmicë-Morinë, gjegjësisht rreth fluksit të udhëtarëve dhe bizneseve që kaluan aty, si dhe kontrolleve që ekipet mjekësore po i bëjnë për ata që hyjnë në territorin e Republikës së Kosovës.

Më shumë rreth kësaj ju flet doganieri Bedri Kastrati dhe mjeku Ferid Aduti.

Pikëkalimi kufitar Vërmicë-Morinë me mjekë që kontrollojnë të ardhurit

Pikëkalimi kufitar Vërmicë-Morinë me mjekë që kontrollojnë të ardhurit

Publiée par Klan Kosova sur Lundi 1 juin 2020

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë