15:00, 12 Janar 2019

Piers Morgan postoi të premten një fotografi në një shtrat spitalor ku shihet me oksigjen.

“Lajme të këqija. Pas disa testeve në spital duket se unë nuk do të vdes”, shkroi 53-vjeçari nga një spital në Londër.

“Unë kërkoj falje për të gjitha shqetësimet dhe ky zhvillim do të shkaktojë”.

Nuk dihet se çfarë e dërgoi Morgan në spital dhe çfarë teste bëri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë