20:32, 9 Korrik 2020

Solisti i grupit ‘Jericho’, Petrit Çarkaxhiu, para pak minutash ka publikuar këngën më të re të titulluar “Dul behari”.

Edhe këtë këngë, si dy të tjerat që i ka publikuar së fundi, e ka xhiruar në Stamboll dhe regjistruar atje, por duke shtuar edhe disa pamje të natyrës shqiptare, njofton Klan Kosova.

Edhe muzika dhe teksti është bërë nga vetë Çarkaxhiu.

“DUL BEHARI”

Dul behari ni kangës ia mora
Tanë Kosovës ni selam ia çova
N’ato bjeshkë o mor’ zemrën e treta
Bukuri si ty kërka nuk gjeta
Amanet o mor’ prej lotëve t’mallit
Me dashtë tonin si dy sytë e ballit

Gzohu Shipni
Zemrën ta dham ty
K’no me çifteli
Se behari sot ka çelë per ty

N’ujë t’Valbonës shpirtin e flladita
Fryu ni erë e kangës prap ia nisa
Gurë ëm gurë o mija vjet i preka
Nji za zane prej tyne e njeva:
“Amanet o mor’ prej lotëve t’mallit
Me dashtë tonin si dy sytë e ballit”

Gzohu Shipni
Zemrën ta dham ty
Kno me çifteli
Se behari sot ka çelë për ty

Konkurs Pune

Lexo më shumë