9:53, 1 Prill 2020

Më shumë se 42 mijë njerëz në gjithë botën kanë ndërruar jetë si pasojë e Koronavirusit.

Ky virus është paraqitur në Kinë në natën e fundit të vitit 2019 dhe që prej atëherë në këtë vend ka marrë 3 mijë e 312 jetë.

Po vatra e virusit renditet e pesta në botë në këtë më rastet që kanë përfunduar me fatalitet.

Kjo është renditja e pesë vendeve të para në botë me numër vdekjesh nga COVID-19.

1. Italia: 12 mijë e 428 të vdekur
2. Spanja: 8 mijë e 464
3. SHBA: 3 mijë e 823
4. Franca: 3 mijë e 523
5. Kina: 3 mijë e 312.

Konkurs Pune

Lexo më shumë