Përvojat e refugjatëve tregohen në një ekspozitë (VIDEO)

Përvojat e refugjatëve tregohen në një ekspozitë (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Sot në Muzeun Kombëtar të Kosovës është hapur ekspozita me titull “Larg Shtëpisë” e krijuar nga Muzeu Virtual i Refugjatëve.

Qëllimi i kësaj ekspozite është shpërfaqja e përjetimeve të personave të cilët janë larguar nga Kosova si refugjatë gjatë luftës së fundit në vend.

Ekspozita në fjalë është hapur këtë të martë dhe do të qëndrojë e hapur për një javë.

Kronikë nga Arjeta Sinani