Përvoja mbi 50 vjeçare e Maliq Maliqit që po trashëgohet në tri gjenerata (VIDEO)

Përvoja mbi 50 vjeçare e Maliq Maliqit që po trashëgohet në tri gjenerata (VIDEO)

5 muaj më parë

Gazetari Ardian Gaxherri sjell një storie nga Peja për një zanat i cili tashmë ka kaluar në trashëgimi familjare.

Maliq Maliqi është njëri ndër mjeshtrit e parë në qytetin e Pejës dhe këtë profesion e ka bartur tek femijët të cilët po e përcjellin poashtu tek fëmijët e tyre.