Personi i panjohur kanos një femër me anë të telefonit dhe internetit

Personi i panjohur kanos një femër me anë të telefonit dhe internetit

2 muaj më parë

Policia e Kosovës në Prishtinë njofton se një femër ka raportuar se është kanosur përmes telefonit si dhe në rrjet social nga një profil i panjohur.

Sipas organeve të rendit, rasti në fjalë është duke u hetuar.