21:00, 7 Nëntor 2018

Kohë pas kohe ne të gjithë takojmë njerëz që bëjnë diçka të çuditshme dhe thjesht nuk u behet vonë rreth reagimeve të të tjerëve. Por ka edhe të tillë që këtë “dhunti” e kanë në një nivel goxha të lartë. Këta njerëz vendosin t’i lajnë veturat e tyre gjatë uraganit ose vazhdojnë të mos shqetësohen edhe në momentet kur vetura po i përmbytet në ujë.

Ja disa shembuj:

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë