14:49, 17 Prill 2018

Harroni rreth bërjes së fotografive të njëjta dhe të mërzitshme, në të cilat ju thjesht vetëm rrini para një statuje ose monumenti.

Është koha të tregohemi pak më kreativë dhe ja ku keni pak inspirim rreth ideve se si mund ta bëni këtë.

Disa prej këtyre njerëzve janë vërtetë frymëzues!

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë