23:09, 21 Shkurt 2020

Në Rio De Zhaneiro kanë gjetur një formë interesante për integrimin e personave me probleme mendore.

Ata kanë dalë në rrugë dhe po vallëzojnë bashkë në një festival.

Kronikë e zgjeruar nga Iliri Pireva.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë