21:07, 12 Janar 2020

Një i dyshuar u mundua të arratiset nga gjykata pasi iu shqiptua masa e paraburgimit për shkak të dhunës në familje.

Ai u fsheh në gypin e ventilimit dhe u mbulua me lesh qelqi.

Mirëpo, për shkak të lëkurës së irrituar që i shkaktoi ky material, i arratisuri lëvizi dhe u zbulua nga Policia.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Rina Mujku.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë