18:00, 10 Shkurt 2019

Piktorja, Yaoyao Ma Van As, me veprat e saj është duke mahnitur publikun.

Artisja me seli në Los Anxhelos thotë se për të pikturuar frymëzohet nga jeta e saj personale.

Bright Side thotë se veprat e saj janë të mbushura gjithmonë me emocione të sinqerta dhe të thella.

Pikturat e saj përmbajnë jetën e çifteve të dashuruara, duke filluar nga mënyra se si ata rrinë dhe deri tek ajo se si ata konsumojnë ushqimin së bashku.

Këtu më poshtë  keni disa nga këto piktura:

Konkurs Pune

Lexo më shumë