15:30, 7 Gusht 2019

Një grua thotë se nuk dihet më e sigurt pasi ka gjetur një mesazh në makinën e saj nga një i huaj që i ofroi para për brekët e saj.

Tess Scorrar, 29 vjeçare, tha se ajo e gjeti shënimin pasi u kthye në makinë në Brisbane, Australi, transmeton Klan Kosova.

Mesazhi i ngjitur në fshirësen e xhamit, thoshte: “Përshëndetje, unë mendoj se ti je shumë tërheqëse. Nëse je e interesuar, unë do të paguaja për brekët tuaja. Do t’ju takoj në anën tjetër të rrugës për në qytet”.

Ajo tha: “Mendova se ishte një biletë fillimisht ose mbase dikush kishte lënë një shënim për ta hequr makinën. Por pastaj e lexova dhe u trondita. Nuk ishte aspak ajo që e prisja”.

Pic By CATERS NEWS (PICTURED: Creepy note left on car.)- A distressed woman has issued a warning after finding a creepy note from a stranger who thought she was very attractive and asked to buy her PANTIES. Tess Scorrar, 29, said she no longer feels safe at her usual walking spot after she discovered a creepy handwritten note from a complete stranger who thought she was attractive and offered to pay cash for her panties. - SEE CATERS COPY

Konkurs Pune

Lexo më shumë