13:29, 7 Dhjetor 2018

Pjesa jugore e Kalifornisë në SHBA ka përmbytje të reshjeve atmosferike.

Brenda një jave ishin dy stuhi të mëdha të reshurave atmosferike që goditën qendrën e Los Angelosit, këto bllokuan disa rrugë dhe shtyri një aeroplan jashtë pistës , por nuk u njoftuan dëme të mëdha.

Ndërsa në disa pjesë të tjera si në Orange dhe Riverdale   nga balta e madhe u rrëzuan kanalet e shtëpive dhe u ndaluan të kalonin veturat.

Ndërsa dëme të mëdha në shtëpi nuk u raportuan ,përcjellë Klan Kosova.

Para disa jave Kalifornia ka qenë e prekur nga zjarret masive që dëmtuan qytetarët e kësaj zone.

Zjarr i madh në Kaliforni, evakuohen 82,000 persona (VIDEO)