20:16, 16 Prill 2019

Ka përfunduar faza dyvjeçare për monitorimin e personave të burgosur, azilkërkuesit që kërkuan strehim në Kosovë dhe të trajtuarit në qendrat e shëndetit mental.

Gjatë këtij procesi nuk janë gjetur shkelje të dukshme të të drejtave të tyre.

Rezultatet e Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Torturës i dëgjuan sot zyrtarë policorë, drejtues të burgjeve dhe përfaqësues të institucioneve të shëndetit mendor.

Kronikë e zgjeruar nga Rina Mujku.

Konkurs Pune

Lexo më shumë