23:39, 12 Korrik 2019

Oda e Përmbaruesve Privatë në Kosovë me anë të një konference për media ka paraqitur të arriturat dhe sfidat e tyre.

U tha se jo rrallë përjetojnë edhe kërcënime.

Kronikë e zgjeruar nga Njomza Salihi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë