Përleshja në Kuvend, shishe e grushte ndërmjet PDK-së dhe VV-së (VIDEO)

Sot derisa ishte duke u zhvilluar një seancë plenare në Kuvendin e Kosovës, një përleshje fizike ka ndodhur ndërmjet disa deputëtëve të PDK-së me përfaqësues të pushtetit. Gjithçka nisi me deputetin e PDK-së, Mërgim Lushtaku, i cili nga ulësja e tij u nis për ta lagur me ujë kryeministrin Albin Kurti, derisa ky i fundit … Continue reading Përleshja në Kuvend, shishe e grushte ndërmjet PDK-së dhe VV-së (VIDEO)