23:09, 22 Shkurt 2020

Po kërkoni të bëni një ndryshim të madh të flokëve këtë pranverë?

Ngjyrat më në modë të flokëve këtë sezon janë të gjitha nuancat e reja dhe të mrekullueshme, njofton Klan Kosova.

Nga nuancat elegante të biondes tek ngjyrat rozë të ndezura, këto janë ngjyrat e reja që po konsideron perfekte për pranverën që po vjen.

Konkurs Pune

Lexo më shumë