16:26, 12 Korrik 2020

Nën kryesimin e kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, është mbajtur mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës.

Në këtë mbledhje është diskutuar situata me pandeminë e cila po mbizotëron në vend si dhe mundësia për shpalljen e Gjendjes së Jashtëzakonshme.

Hoti ka filluar të mbajë konferencën në të cilën është duke dhënë detaje se çka është diskutuar.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë