18:32, 14 Mars 2018

Është inauguruar busti madhështor i Gjergj Kastriot- Skënderbeut në Labinot të Elbasanit.

Kjo vepër artistike është mjeshtëri e skulptorit Fiqiri Kasa, ndërsa përkon me 550 vjetorin e vdekjes së Gjergj Kastriot – Skënderbeut  dhe shpalljes së këtij viti si viti Mbarëkombëtar i Heroit Kombëtar, njofton Klan Kosova.

Ky bust ka lartësi prej 8 metrash.

Busti Madhështor i Gjergj Kastriotit prej 8 metrash i lartë u inagurua sot në Labinot, Elbasan

Busti Madhështor i Gjergj Kastriotit prej 8 metrash i lartë u inagurua sot në Labinot, Elbasan me rastin e Ditës së Verës. Ai është vepër e mjeshtrit të skulpturës Fiqiri Kasa, dhe eshtë porositur dhe financuar nga biznesmeni Gjergj Luca (djali i aktorit të famshëm Ndrek Luca).≡LAVDI HYJNORIT GJERGJ KASTRIOTI≡Ju Lutemi Shpërndajeni sa më shumë këtë lajm të bukur që ta marrin vesh të gjithë shqiptarët dhe miqtë e tyre.

Posted by Gjergj Kastrioti – Scanderbeg on Mittwoch, 14. März 2018

Konkurs Pune

Lexo më shumë