13:35, 31 Tetor 2018

Artisti Anthony Vincent ka performuar këngën ikonike të bendint “Queen”, “Bohemian Rhapsody” në 42 stile.

Videoja e publikuar në kanalin “Ten Seconds Songs” në YouTube ka pranuar mbi një milion klikime në më pak se pesë ditë.

Mes artistëve dhe stileve janë edhe këndimi i kësaj kënge si Frank Sinatra, Johnny Cash, Kendrick Lamar e NËA – pra artistë që u përkasin zhanreve dhe stileve pothuajse diametralisht të ndryshme.

Konkurs Pune

Lexo më shumë