12:00, 27 Qershor 2019

Çdo periudhë kohore i ka standardet e saj të bukurisë, transmeton Klan Kosova.

Por duket se gratë e shekullit të kaluar ishin të bukura në një mënyrë më të veçantë  sepse dukeshin më natyrale.

Për të provuar këtë, fëmijët dhe nipërit e tyre filluan me një iniciative interesante e cila u plasua në rrjetet sociale.

Shikoni përmes mëposhtë fotografitë e nënave dhe të gjysheve në të kaluarën.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Мария Дризик (@goodkarma1312) on

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

Internet Users Share Photos of Their Moms and Grandmas. The Beauty of 20th Century Women is Fascinating

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë