10:48, 12 Korrik 2018

Storia e mëposhtme vjen nga fusha e shëndetit.

Nëpërmjet materialit të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku, do të kuptoni më shumë rreth pesticideve dhe mënyrave të mbrojtjes nga to.

Ora 7 : Përdorimi i pesticideve dhe efektet anësore – Klan Kosova

Ora 7 : Përdorimi i pesticideve dhe efektet anësore – Klan Kosova Ditën e enjte në programin në Klan Kosova e filluam me një storie nga fusha e shëndetit. Nëpërmjet materialit të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku, do të kuptoni më shumë rreth pesticideve dhe mënyrave të mbrojtjes nga to.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Jeudi 12 juillet 2018