"Përbuzja nuk ekziston si element në shpirtin tim", thotë Arta (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“Përbuzja nuk ekziston si element në shpirtin tim”, thotë Arta (VIDEO)

NULL NULL
03.02.2023 01:05

Gjashtë banorët e nominuar të javës kanë shijuar darkën e shtruar dhe iu kanë përgjigjur pyetjeve të bëra nga konkurrentët e tyre të panominuar.

“A mendon që mënyra se si ju flet tjerëve me përbuzje është mënyra e duhur si lojtare?”, ka qenë një nga pyetjet drejtuar Artës.

“Fillimisht përbuzjen nuk e njoh si element që më ekziston brenda shpirtit tim, po për me ditë këtë duhet me më njoft më mirë. Unë i qasem personit tjetër në mënyrë që ai të më kuptoj më mirë por asnjëherë me përbuzje”, ka thënë Arta pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.