19:50, 8 Gusht 2019

Kur vera është në prag, gjithmonë është këndshëm atë të kalon në vende të pashkelura nga qytetërimi modern.

Ndonjëherë, duket se nuk ka vende në Tokë që janë imune ndaj problemit të ndotjes. Megjithatë, ende mund të gjesh destinacione që të mahnitin me bukurinë natyrore, ujin e kristaltë dhe ajrin e pastër, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa nga plazhet më spektakulare që mbetën të “egra” dhe të “paprekura” nga njerëzit – i gjeni në Kenia.

DianiCamels and its guide at Diani beach

Watamu and Turtle BayKite surfers at Watamu beach

MalindiSun rise at Malindi beach

Lamu
Lamu beach

TiwiTiwi beach

Shanzu
Shanzu beach

NyaliA glass-bottomed boat on the shores of Nyali beach

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë