Për Goleshin vendoset së shpejti - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Për Goleshin vendoset së shpejti

NULL NULL
27/05/2015

Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme të Kosovës, ka mbajtur seancën e parë gjyqësore në rastin e minierës “Goleshi”, ku për këtë rast vendimi do të merret së shpejti.

Minieria dhe Industria e Magnezitit “Golesh” ka paditur në Gjykatën Supreme Agjencionin Kosovar të Privatizimit (AKP) për tërheqje të aksioneve pothuajse një vit para se t’i skadojë afati për përmbushjen e obligimeve të parapara në sipas kontratës së blerjes, duke kërkuar pezullimin e këtyre vendimeve.