11:10, 21 Shkurt 2020

Gjatë ditës së diel, qyteti i Pejës për herë të parë në historinë e Kosovë organizon meçe në MMA.

Ngjarja do te fillojë nga ora 17:00 me 11 beteja dhe Art Motion dhe Klan Kosova do t’i transmetojnë vetëm luftërat kryesore nga ora 20:00.

Klikoni në videon e mëposhtme për ta parë intervistën me mysafirët e “Ora 7” –  Besart Berisha dhe Valon Kabashi.

Mysafir : Besart Berisha dhe Valon Kabashi, Peja organizon meqet e para në MMA

Mysafir : Besart Berisha dhe Valon Kabashi, Peja organizon meqet e para në MMA Gjatë ditës së diel, qyteti i Pejës, për herë të parë në Kosovë në hisotirnë e Kosovës organizaon meqe në MMA. Ngjarja do te fillon nga ora 17:00 me 11 beteja por Art Motion dhe Klan Kosova do t'i transmetojmë vetëm luftërat kryesore nga ora 20:00 deri rreth ores 22:30.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 21 février 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë