PDK dorëzon në Kushtetuese Projkektligjin për Verifikim dhe Konfiskimin e Pasurisë (DOKUMENT)

Partia Demokratike e Kosovës ka dërguar Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikim dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme në Gjykatën Kushtetuese, konfirmon për Klankosova.tv, Përparim Gruda, koordinator i Departamentit për Drejtësi në PDK. Sipas Grudës, ky projektligj shkelë shumë aspekte të drejtave njeriut, të cilat i mbron Kushtetuta e Kosovës. Ky projektligj u miratua në … Continue reading PDK dorëzon në Kushtetuese Projkektligjin për Verifikim dhe Konfiskimin e Pasurisë (DOKUMENT)