9:30, 15 Mars 2019

Në botë ekzistojnë shumë platforma që na mundësojnë shitjen dhe blerjen e gjësendeve. Madje këto platforma janë gjigant botëror.

Gazetari Kushtrim Bekolli sjellë storien e një platforme të re lokale që na e mundëson këtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë