"Paz Paz Bus" vetëdijëson për problemet ekologjike - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“Paz Paz Bus” vetëdijëson për problemet ekologjike

NULL NULL
17/06/2015

Një autobus në Meksikë po i vetëdijëson nejrëzit nga zonat rurale të Meksikës, për problemet ekologjike.

Artistët që vozisin autobusin që e kanë titulluar “Paz Paz Bus”, janë duke punuar për ti transformuar komunitetet rurale të Meksikës, transmeton Klan Kosova.

“Paz Paz Bus” është një autobus i vjetër i shkollës, të cilin Liliana Riva Palacio dhe Enrique Lomnitz, e kanë blerë së bashku.

Ata duke udhëtuar me këtë autobus, dëshirojnë që të frymëzojnë njerëzit nga zonat rurale për përdorimin e burimeve natyrore.

Artistët dëshirojnë që njerëzit të vetëdijësohen për kursimin e ujit, energjisë dhe burimeve të tjera.