0:30, 24 Prill 2019

Katër vjet më parë, Patrick Schwarzenegger, mori disa këshilla që ia ndryshuan jetën, nga babai i tij Arnold Schwarzenegger, transmeton Klan Kosova.

Aktori 25 vjeçar shfrytëzoi Instagramin, për të treguar se jeta e tij ndryshoi për të mirë, pasi ndaloi konsumimin e marihuanës.

Katër vite më parë, Arnold e ndëshkoi vendimin e tij për të konsumuar marihuanë, duke i thënë: “Jeta është kaq e mirë. Unë jam i lartë në jetë. Unë nuk dua asgjë që do të më çojë jashtë jetës time të mahnitshme. Të jesh i lartë në jetë është më e mirë se çdo gjë tjetër”.

Këto fjalë të Arnoldit, kishin një ndikim të thellë tek biri i tij, i cili që nga ajo ditë nuk e konsumon më marihuanën.

“Nuk kam tymosur që atëherë”, ka thënë Patrick.

Schwarzenegger punon si aktor dhe është ka nënshkruar kontratë për LA Models.

Ai u diplomua nga Universiteti i Kalifornisë Jugore në 2016 dhe ishte i lidhur me Miley Cyrus për një periudhë gjashtëmujore nga 2014 në 2015.

Konkurs Pune

Lexo më shumë