21:31, 16 Maj 2019

Dyshekët në të cilët flini përmbajnë një numër të madh mikrobeve dhe baktereve.

Kështu produkti që pastron të gjitha shtresat e dyshekut është soda e bukës.

Ju duhet të merrni një sasi të ujit ku në të hidhni sodë të bukës dhe tretni së bashku.

Këtë duhet ta aplikoni në shtratin tuaj dhe e lini të qëndrojë për një kohë, më pas duhet të fshini pjesën që ka mbetur në dyshek.

Konkurs Pune

Lexo më shumë