Pas votimit të mocionit qytetarët protestojnë me tenxhere (VIDEO)

Pas votimit të mocionit qytetarët protestojnë me tenxhere (VIDEO)

6 muaj më parë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot kanë votuar pro mocionit për rrëzimin e Qeverisë Kurti.

Pas kësaj qytetarë të shumtë në Prishtinë kanë protestuar nga dritaret dhe ballkonet e tyre duke iu rënë tiganëve dhe tenxhereve.