22:37, 14 Nëntor 2019

Angelina po futet sërish në lojën e romancave.

Aktorja raportohet se ‘ka qenë në disa takime’, sipas një burimi që foli për Us Ëeekly.

Ndërsa Angie ka qenë duke shijuar statusin e saj të vetëm, ‘asgjë serioze’ nuk ka ardhur nga këto takime ende, njofton Klan Kosova.

Angelina, një nënë e gjashtë fëmijëve, nuk po i bën romancat përparësinë e saj të parë tani.

Ajo nuk është e mbyllur me idenë për të takuar dikë të ri, kjo nuk është përparësia e saj kryesor”, ‘tha burimi.

“Ajo po merret me fëmijët, punën e saj dhe rregullimin e divorcit të saj të çrregullt”.

Jolie dhe ish-Brad Pitt kanë qenë në mosmarrëveshje që prej vitit 2016.

Konkurs Pune

Lexo më shumë