22:23, 20 Gusht 2019

Alex Rodriguez është baba i dy vajzave, Natasha dhe Ella. Ai është shumë i kujdesshëm ndaj tyre.

Ai ka zbuluar së fundmi se ka hapur një llogari të rreme në Instagram për të parë se çfarë bëjnë Natasha dhe Ella.

Alex ka shpjeguar se vajzat nuk duan që ta ndjekin nga profili i tij, prandaj ai është detyruar që të krijojë një tjetër me identitet të rremë.

Gjithashtu ai ka treguar se vajzat ja kontrollojnë shpesh llogarinë e tij dhe nëse nuk ju pëlqen diçka që poston, menjëherë i kërkojnë që ta fshijë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë