Parlamenti Evropian vlerëson lart Komunën e Drenasit për bashkëpunim në fushën e arsimit

Parlamenti Evropian vlerëson lart Komunën e Drenasit për bashkëpunim në fushën e arsimit

NULL NULL
2 muaj më parë

Faqja zyrtare e Parlamentit Evropian në Twitter ka vlerësuar lart bashkëpunimin në lëminë e arsimit në mes të Komunës së Drenasit dhe Landit Baden-Würtemberg.

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka thënë se është mirënjohës për këtë bashkëpunim.

“Komuna e Drenasit do të vazhdoj bashkëpunimin me shkollat e Baden-Würtemberg, për të sjell përvojat më të mira të arsimit, të arriturat si dhe njohjen me nivelin e nxënësve tanë, krahas moshatarëve të vet në Gjermani. Jam mirënjohës për këtë theksim të bashkëpunimit nga ana e Parlamentit Evropian për nxënësit e shkollave tona me shkollat e Baden-Würtembergut”.

Njoftimi i plotë:

Faleminderit Baden-Würtemberg, faleminderit Gjermani, faleminderit Parlament Evropian!

Lajm i mirë dhe vlerësim nga Strasburgu, nga Parlamenti Evropian, për kontributin e nxënësve tanë, për pjesëmarrjen e nxënësve të komunës së Drenasit me nxënësit e Baden-Würtembergut.

Kjo e arritur e nxënësve tanë, në faqen e Parlamentit Evropian, me rrjetin social twitter, shprehet falënderim për bashkëpunimin e komunës dhe fjalë modeste imja me këtë rast, me partnerët tanë.

Komuna e Drenasit do të vazhdoj bashkëpunimin me shkollat e Baden-Würtemberg, për të sjell përvojat më të mira të arsimit, të arriturat si dhe njohjen me nivelin e nxënësve tanë, krahas moshatarëve të vet në Gjermani.

Jam mirënjohës për këtë theksim të bashkëpunimit nga ana e Parlamentit Evropian për nxënësit e shkollave tona me shkollat e Baden-Würtembergut.

Faleminderit Baden-Würtemberg, faleminderit Gjermani, faleminderit Parlament Evropian!