10:18, 26 Nëntor 2018

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj si dhe homologu i tij shqiptar Edi Rama kanë parakaluar pranë gardës ceremoniale të FSK-së.

Atje pritet që pas pak të nis mbledhja e pestë e qeverive shqiptare, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë