21:00, 25 Maj 2019

Thonë se lumturia nuk varet nga pasuria dhe kjo është dëshmuar disa  herë. Edhe në gjërat më të thjeshta, bota ndan të gjitha llojet e lumturisë, bukurisë dhe pafajësisë me ne.

E gjitha çka ju duhet është pak imagjinatë dhe shumë dashuri për të marrë sa më shumë nga kjo botë.

Ne u frymëzuam shumë nga fotografitë e mëposhtme që tregojnë se lumturia është gjetur aty ku e keni krijuar!

Konkurs Pune

Lexo më shumë