18:00, 21 Shkurt 2020

Një sqep, kokë dhe bisht i zi, pupla të kuqe të ndezura dhe rrethe simetrike në qafë e bëjnë emrin Drakula jashtëzakonisht të përshtatshëm për këtë papagall!

Ky është një zog shumë i ndritshëm me ngjyra të jashtëzakonshme që e bën atë të dallojë nga papagajtë e tjerë, njofton Klan Kosova.

Me këto foto që po ju listojmë më poshtë shpresojmë se do ta vlerësoni edhe bukurinë e tij të jashtëzakonshme.

Konkurs Pune

Lexo më shumë