20:04, 31 Mars 2019

Zjarrëfikësit thonë se nuk kanë mjete të ngjiten deri në bjeshkët e Zatriqit, por banorët e Panorcit, nuk guxojnë të lënë zjarrin të zbres poshtë tek shtëpitë e tyre, njofton Klan Kosova.

Një grup i tyre mësynë sot malet, dhe me aq sa kishin mundësi i shëuan flakët.

Kronikë nga Flamur Gajtani

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë