Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri bashkoi biznesmenët nga Austria dhe Kosova

Sa biznese u prezentuan ne panairin ”Vjena 2019”? Cilat fusha dominuan dhe sa kompani morën pjesë nga Kosova, mësojeni nga storja e realizuar nga gazetarja Zana Fetiu dhe Urim Bajqinovci.