19:46, 24 Maj 2019

Dizajnerët e paketimeve janë aq krijues, sa gjithmonë shpikin truqe të reja për t’i bërë paketimet që të duhen më të mëdha, të trashë dhe të bukur.

Ndonjëherë ta hapësh një kuti me ëmbëlsira mund të jetë një eksperiencë zhgënjyese, veçanërisht nëse materiali ju del vetëm sa gjysma e paketimit.

Pavarësisht kësaj, neve na mbetet vetëm që ta admirojmë kreativitetin e tyre.

Ne gjetëm raste ku paketimi është më i mirë se përmbajtja e tij.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë